Flexbureau

Wil je flexibel werken in de zorg? Het Flexbureau van Lunet zorg is er om veranderingen in de personele bezetting op te vangen. Flexmedewerkers spelen een belangrijke rol in het leveren van goede en efficiënte zorg.

Voordelen flexwerken in de zorg

Werken via het Flexbureau heeft voordelen. Je doet veel ervaring op in korte tijd en op verschillende locaties. Afwisselender kan niet! Verder leer je jezelf en onze organisatie goed kennen en bouw je een gedegen basis voor toekomstige groei.

Als medewerker van Flexbureau heb je, net als alle andere interne medewerkers, voorrang bij vaste vacatures ten opzichte van externe kandidaten. Flexbureau biedt dus niet alleen afwisseling en ontwikkelmogelijkheden, maar ook een prima manier om een vaste baan te vinden.

Werk je voor het Flexbureau, dan krijg je een afroepovereenkomst. Je werkt dus de uren die jij wilt, op dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Bovendien profiteer je van de vele voordelen van een rechtstreeks dienstverband (onder meer CAO Gehandicaptenzorg, pensioen). Je bent geen uitzendkracht.

Wie zoeken wij?

Werken bij het Flexbureau kan in verschillende functies, maar is niet voor iedereen weggelegd. Heb je inlevingsvermogen, ben je flexibel, overzie je snel situaties en heb je grote behoefte aan afwisseling? Dan kom je op de verschillende locaties goed tot je recht!

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met het Flexbureau of bekijk de openstaande vacatures van het flexbureau.