over ons werken bij Lunet zorg

Over ons | Samen werken aan een goed leven

Samen werken aan een goed leven. Dat is ons motto. Niet alleen voor de cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Waarom bij ons werken?

Bij Lunet zorg vinden we werkgeluk en ontwikkeling erg belangrijk. Want je zit pas écht op je plek wanneer je doet waar je blij van wordt of goed in bent. Heb jij al een berg ervaring? Kom je pas net uit de schoolbanken? Of wil je misschien nog alles leren? Geen probleem! Als jij hart voor de zorg hebt, dan gaan wij graag met jou op zoek naar de juiste plek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het huidige aanbod of neem contact met ons op.

Over Lunet zorg

‘Goed leven met een zachte g’
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.700 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan bijna 2.650 professionals en 1.100 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant.

Samen werken aan een goed leven
Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking – fysiek, mentaal, sociaal – hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.

Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.

Luister hier naar het verhaal van Lunet zorg

Meer weten over Lunet zorg?

Bezoek dan de website van Lunet zorg voor uitgebreide informatie.

Websites