Coreline Snieders is een kanjer

By 20 februari 2020Nieuws
Coreline Snieders is een kanjer

Coreline Snieders is een kanjer

Coreline Snieders is genomineerd voor de Gouden Venus van Milo prijs. Een vrijwilligersprijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Coreline is uitgenodigd voor het Wij doen het samen festival op 28 maart 2020.

Coreline laat kwetsbare ouderen zich thuis voelen in Kerkebogten, hun huis aan het Gebint in Eersel. En dat al meer dan 11 jaar lang! Ze is trots en dankbaar. Wat een kanjer.

Op de vraag wat Coreline het leukste vindt aan haar vrijwilligerswerk, antwoordt ze: “Ik vind alles leuk! De mensen, het een-op-een contact. Maar ook, hoe gek het misschien ook klinkt, de huishoudelijke klusjes. Samen met de bewoners de maaltijd klaarmaken bijvoorbeeld, of wat opruimen. Die afwisseling is belangrijk voor mij”.

Jobcoach Judith Richaerts is super blij. Judith ondersteunt Coreline met haar werkzaamheden binnen ‘zorg in Oktober’ (voorheen RSZK).

Lees hier het hele verhaal van Coreline.

BEKIJK HIER ONZE VACATURES